Povratak Luisa Suareza

Vraća se u reprezentaciju

Povratak Luisa Suareza

Midhat Šljivak

Selektor reprezentacije Urugvaja, Oscar Tabarez, objavio je spisak igrača za nastavak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Ono što radije navijače selekcije Urugvaja je povratak Luisa Suareza u nacionalni tim. Sjajni 29-godišnji napadač Barcelone se vraća nakon suspenzije i ugriza Giorgija Chiellinija na Svjetskom prvenstvu 2014. godine.

Posljednji meč za reprezentaciju Suarez je odigrao u novembru 2014. godine, a sigurno će biti veliko pojačanje pred utakmice sa Brazilom i Peruom.

Ovako izgleda sastav Urugvaja...

Golmani: Fernando Muslera, Martin Silva, Martin Campana.

Defanzivci: Jose Maria Gimenez, Sebastian Coates, Emiliano Velazquez, Gaston Silva, Maximiliano Pereira, Jorge Fucile, Mathias Corujo, Alvaro Pereira.

Veznjaci: Matias Vecino, Diego Laxalt, Alvaro Gonzalez, Carlos Sanchez, Egidio Arevalo Rios, Nicolas Lodeiro, Cristian Rodriguez.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Napadači: Cristhian Stuani, Diego Rolan, Luis Suarez, Edinson Cavani, Abel Hernandez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi