Kada će se vratiti navijači na stadion Rođeni?

Tek su na pola suspenzije

Kada će se vratiti navijači na stadion Rođeni?

Eldar Ganibegović

U petak se nastavlja Premijer liga BiH s prve dvije utakmice 20. kola.

Kolo će od 16 sati otvoriti Široki Brijeg i Borac, a od 18 sati igra se još jedna utakmica u Hercegovini i to na stadionu Rođeni između domaćeg Veleža i Željezničara.

Bit će ovo još jedna utakmica koju će Velež odigrati pred praznim tribinama, s obzirom na to da su mu oduzeta tri boda i iskazana kazna od šest utakmica bez publike nakon meča protiv Borca u 10. kolu, a koji je gostima iz Banja Luke pripisan službenim rezultatom 0:3.

Velež se nalazi tek na pola suspenzije, odnosno odradio je tri utakmice jesenas (protiv Zrinjskog, Radnika i Širokog Brijega), a osim meča protiv Željezničara, u proljetnom dijelu sezone podršku navijača neće imati ni na meču četvrtfinala Kupa BiH protiv Širokog Brijega, te protiv Tuzla Cityja u 22. kolu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navijači će se na stadion Rođeni tako vratiti tek u 23. ili 24. kolu Premijer lige BiH, ovisno od toga kada Velež bude domaćin. Raspored za posljednju trećinu, odnosno posljednjih 11 kola bit će naknadno poznat. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ANATOMIJA
Sada je cilj dobiti Željezničar i proći u polufinale kupa BiH.
21 3
pjanke.sa
Ova kazna nema u pi cki materinoj. Samo u Borcevom Nogometnom Savezu. Satra nas politika i nacionalizam u sportu, zato mi necemo nigdje. Nikad. Naprijed Velez!
15 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi