Povratak otpisanih: Prvo potpisali Kenana, pa Diega Contenta

Fortuna Dusseldorf se vratila u Bundesligu

Povratak otpisanih: Prvo potpisali Kenana, pa Diega Contenta

E. Škorić

Fortuna Dusseldorf plasirala se u Bundesligu i već radi na tome da ojača momčad pred duele s najjačim timovima u Njemačkoj.

Fortuna je uspjela da se vrati u društvo najboljih njemačkih klubova, a da bi se tamo i zadržala morat će da dovede još bolje igrače.

Danas su pala dva potpisa. Prvo je doveden turski krilni nogometaš Kenan Karaman iz Hannovera, a onda i Diego Contento iz Bordeauxa.

Contento ima bogato i veliko iskustvo igranja u Bundesligi, pošto je ranije nekoliko godina bio član Bayerna, ali je od 2014. godine boravio u Bordeauxu.

On kao slobodan igrač dolazi u Fortunu u kojoj će boraviti do ljeta 2020. godine, ukoliko naravno i on i klub budu zadovoljni saradnjom.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi