Sterlingovoj kolekciji dresova nedostaje još samo jedan: To je sve što želim...

Fudbaler Manchester Cityja

Sterlingovoj kolekciji dresova nedostaje još samo jedan: To je sve što želim...

Krilni fudbaler Manchester Cityja Raheem Sterling kaže kako je dres Lionela Messija jedino što mu nedaostaje u kolekciji.

Sterling ima mnogo dresova od rivala protiv kojih je igrao. Čuva ih kod kuće i čeka kraj karijere kako bi ih izložio na neko vidno mjesto.

Trenutno mu nedostaje jedino dres zvijezde Barcelone.

"Postoji samo jedan dres koji bih zaista želio da imam, to je Messijev", kaže Sterling i dodaje: "Kada smo igrali sa Barcelonom, dobio sam Neymarov. To je bio prvi koji sam ikad tražio. Kada završim karijeru, izabraću one koji su mi najdraži i izložiću ih u sobi sa trofejima".

Sjajni krlini fudbaler dodaje kako mu je na početku karijere uzor bio Ronaldinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ronaldinho je bio taj. Ako pogledate moju historiju pretrage na internetu, biće vam jasno da sam pregledao svaki njegov klip. Pokušavao sam da imitiram ono što je on radio. Bio je poseban", dodaje Sterling.

Sterling i njegov Manchdester City imaju dobru priliku da prođu u četvrtfinale Lige prvaka jednom kada se takmičenje nastavi, baš kao i Barcelona. Dakle, moguće je da će već u nastavku ove sezone 25-godišnji fudbaler dobiti šansu da zamijeni dres s Messijem.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Gey
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi