Povratnički meč Icardi neće pamtiti po dobrom: Odlazi odavde go..o jedno!
Iako je dobio novu šansu, teško je vjerovati da će Mauro Icardi ostati u Interu naredne sezone. Za njegove usluge vlada ogroman interes (Foto: EPA)

Ne žele ga u klubu

Povratnički meč Icardi neće pamtiti po dobrom: Odlazi odavde go..o jedno!

Midhat Šljivak

Mauro Icardi se vratio u ekipu Intera.

Trener Nerazzurra je bio prisiljen da Argentinca vrati u ekipu u duelu protiv Genoe, a na kraju je Inter slavio pobjedu rezultatom 0:4.

Icardi je u ovom duelu postigao pogodak, ali usprkos svemu neće po dobrom pamtiti meč.

Navijači milanskog kluba su protiv njega. To je bilo jasno vidljivo tokom utakmice, a prije početka meča sa tribina je dobio jasne poruke.

Uz silne uvrede najčešće se čulo:

"Odlazi odavde govno jedno"...

Za njih je mrtav: Vođa navijača zabranio proslavu gola Maura Icardija

Argentinski napadač je postigao gol sa penala u uvjerljivoj pobjedi nad Genovom od 0:4, ali za navijače Nerazzurra njegov povratak u ekipu apsolutno nije bitan.

Kada je Icardi pogodio sa penala, vođa navijača Intera na tribinama je zabranio radovanje pogotku i utišao je tribinu.

To je samo još jedan dokaz kako je Argentinac izgubio poštovanje kod navijača italijanskog velikana, kojeg vjerovatno nikad više neće vratiti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, traže i da se Icardi udalji iz tima zbog svega šta je napravio, ali za sada posljednju riječ ima Spalletti.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi