Povratnik u Premier ligu misli da može osigurati potpis Yerryja Mine

Gdje će Kolumbijac nastaviti karijeru?

Povratnik u Premier ligu misli da može osigurati potpis Yerryja Mine

Uprkos birljantnim igrama na Svjetskom prvenstvu čini se da na Yerryja Minu ni u novoj sezoni neće ozbiljno računati u Barceloni, a o njegovom potencijalnom napuštanju Nou Campa se špekuliše već neko vrijeme.

Ovaj 23-godišnji štoper je u Barcelonu stigao protekle zime iz Palmeirasa za nešto manje od 12 miliona eura, ali već ovog ljeta bi mogao promijeniti klub.

Navodno je Mina već "duboko" u pregovorima sa Evertonom, dok se kao njegova nova destinacija pominjao i Lyon. Sada, međutim, sa Otoka stižu vijesti da je za njegove usluge zainteresovan i Wolverhampton.

Wolvesi će ponovo igrati u Premier ligi, a već neko vrijeme pripremaju roster za izazove u elitnom rangu engleskog fudbala. Nakon što su osigurali usluge Joaoa Moutinha za oko 5.5 miliona eura i uspjeli dovesti Rui Patricija, Willyja Bolyja i Raula Jimeneza, sada čelnici Wolverhamptona vjeruju da mogu završiti i transfer sjajnog Yerryja Mine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, ostaje da se vidi da li je Kolumbijac zainteresovan za Wolvese i da li će uopšte napuštati Nou Camp.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi