Nema šale sa Vukovima: Predstavljen Joao Moutinho

S velikim ambicijama u novu sezonu

Nema šale sa Vukovima: Predstavljen Joao Moutinho · Zvanično

Novi/stari engleski premierligaš Wolverhampton u novu sezonu ulazi sa velikim ambicijama, što potvrđuju i potezi koje ovaj klub povlači tokom ljeta.

Nakon dovođenja Rui Patricija, Vukovi su predstavili i veliko pojačanje u veznom redu. Novi član Wolverhamptona postao je Joao Moutinho, koji je stigao iz Monaca za pet miliona funti.

Moutinho je sa Wolverhamptonom potpisao dvogodišnji ugovor, a u sredini terena će činiti tandem sa sunarodnjakom Rubenom Nevesom.

"Sretan sam što sam ovdje i što ću napokon zaigrati u Premier ligi. Raduje me to. Ovo je veliki klub koji ima sjajan projekat koji mi se dopao. Već poznajem neke igrače i trudit ću se da zajedno ostvarimo što bolje rezultate, iako je konkurencija zaista jaka", poručio je 31-godišnji Portugalac.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Joao Moutinho je u karijeri nastupao za Portimonense, Sporting, Porto i Monaco, a za reprezentaciju Portugala je odigrao 113 utakmica i po tome su ispred njega samo Luis Figo sa 127 i Cristiano Ronaldo sa 154 nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti