Povreda je prošlost, Bičakčić u konkurenciji za Borussiju

Počinje od prve minute?

Povreda je prošlost, Bičakčić u konkurenciji za Borussiju

Njemački mediji pišu kako će reprezentativac BiH Ermin Bičakčić spremno dočekati duel sa Borussijom Dortmund.

Zbog povrede Ahilove tetive bh. nogometaša nije bilo u utakmicama sa Sjevernom Irskom i Austrijom, kao ni u nekoliko utakmica Hoffenheima, uključujući i nedavni duel sa Schaktarom u Ligi šampiona.

Povreda je, kako pišu njemački mediji, sada stvar prošlosti i već za vikend se očekuje Bičakčićev povratak. Hoffenheimov trener Julian Nagelsmann će najvjerovatnije u predstojećem meču protiv Borussije Dortmund pružiti priliku Bičakčiću od prve minute, a u startnoj postavi bi se još trebali naći Baumann, Nordtveit, Vogt, Kaderabek, Bittencourt, Grillitsch, Zuber, Schulz, Kramarić i Szalai.

Bičakčić trenutno uživa veliko povjerenje trenera Hoffenheima i prije povrede je bio neizostavna karika u ekipi mladog stručnjaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije