Vjerovali ili ne: Trener Hoffenheima je mlađi od svih igrača sa slike!

Svi iz ovog tima bi ga "slali po vodu"

Vjerovali ili ne: Trener Hoffenheima je mlađi od svih igrača sa slike!

Da je Julian Nagelsmann sa 31 godinom najmlađi trener u Ligi prvaka ove sezone to ne treba ni posebno naglašavati, ali baš izgleda nevjerovatno kada vidite koji su igrači-učesnici ovog takmičenja stariji od njega.

B/R Football se pozabavio ovom temom i sastavio tim od 11 igrača raspoređenih po svojim pozicijama koji su stariji od sjajnog trenera Hoffenheima, koji će danas protiv Šahtara debitovati u ovom takmičenju.

Tako bi na golu te ekipe stajao Manuel Neuer, a u odbrani bi bili Dani Alves, Diego Godin, Sergio Ramos i Filipe Luis. Nagelsmann je također mlađi i od Luke Modrića i Davida Silve, te Arjena Robbena.

Čak je i Leo Messi stariji od Hoffenheimovog trenera i to tačno za jedan mjesec i jedan dan (24. juni 1987. - 25. juli 1987.), a stariji su i Luis Suarez, te Cristiano Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Eto, kad već maštamo, zamislite Juliana Nagelsmanna na klupi ovog tima...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi