Povrede uništavaju Romu, novi problemi za Di Francesca

Bolnica na Olimpicu

Povrede uništavaju Romu, novi problemi za Di Francesca

Romi ne ide pretjerano dobro u domaćem šampionatu ove sezone, a kao da situacija već nije dovoljno loša za trenera Eusebija Di Francesca, Vučicu sve više muče problemi sa povrijeđenim igračima.

Tako je Roma lišena usluga Edina Džeke, El Shaawaryja, kapitena De Rossija, Federica Fazija i mladog Ćorića.

Da stvari budu još gore sada se povrijedio i Lorenzo Pellegrini.

Italijanski veznjak se taman vratio u ekipu pošto je propustio duele sa Real Madridom i Interom, ali je na današnjem treningu zaradio novu povredu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Riječ je o povredi mišića desne noge, a još uvijek nije poznato kada će se vratiti treninzima. U Rimu se nadaju da je povreda lakše prirode i da će Pellegrini biti u konkurenciji već za subotnji duel sa Cagliarijem.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti