Monchiju za oko zapeo još jedan Zmaj: Transfer majstor se već bacio na posao!
(Foto: EPA) Monchi je već Romi osigurao nekoliko pojačanja. Minulog ljeta je uspio osigurati potpis i supertalentovanog Kluiverta, a sada mu je na radaru bh. veznjak

Gojko Cimirot pred transferom karijere

Monchiju za oko zapeo još jedan Zmaj: Transfer majstor se već bacio na posao!

Sportski direktor Rome, Monchi, već priprema teren za januarski prelazni rok. Španski transfer majstor je tako jučer otputovao u Brisel, koji će mu u narednim danima biti "operativni centar".

Danas u se u italijanskim medijima pojavile informacije da je Monchiju za oko zapeo veznjak Standarda iz Liježa Razvan Marin. Ipak, novinar Il Tempa Alessandro Austini je ubrzo opovrgnuo ovakve informacije.

Međutim, Monchi nije tek tako otputovao u Brisel. A iako nije zainteresovan za Rumuna, jeste za drugog fudbalera Standarda - također veznjaka.

Naime, novinar portala Goal.com Renato Maisani je saopštio da je na Monchijevom radaru i bh. reprezentativac Gojko Cimirot.

Tako bi Gojko Cirmirot mogao biti prvo zimsko pojačanje Rome u kojoj bi se pridružio saigraču iz bh. reprezentacije Edinu Džeki.

Gojko Cimirot je karijeru počeo u Leotaru iz Trebinja, a od 2013. do 2015. godine je sa velikim uspjehom nosio dres FK Sarajevo. Na ljeto 2015. je prešao u PAOK, dok je u Standard stigao u januaru ove godine.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IzgubljeniSlon
Cimirot nije ni za Empoli...
8 40
Benjamingst
Bilo bi dobro da predje u Romu.
26 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi