Povrijedio se Senad Lulić!
Foto: EPA

Preskače meč s Juventusom

Povrijedio se Senad Lulić!

Midhat Šljivak

Ekipa Lazija u posljednje vrijeme igra jako slabo, a danas ih je zadesila nova nesreća.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Senad Lulić povrijedio se danas na treningu i neće nastupiti za Nebeskoplave u derbiju 14. kola protiv torinskog Juventusa.

Lulić je na današnjem treningu povrijedio prst. Povreda nije nimalo bezazlena, pa će bh. veznjak propustiti meč koji se igra u petak u Torinu.

Rimski klub je u velikoj rezultatskoj krizi što se italijanskog prvenstva tiče. Već pet kola ne znaju za pobjedu, a trenutno su na 10. mjestu sa 19 bodova.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U petak će gostovati aktuelnom prvaku Juventusu, koji je tek našao pravu formu, te će Lazio teško izvući pozitivan rezultat u ovom meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.