Poznat nasljednik Begovića na Stamford Bridgeu

Conte donio odluku

Poznat nasljednik Begovića na Stamford Bridgeu

...

Nakon što je Asmir Begović napustio momčad Chelseaja, i prešao u redove Bournemoutha, Plavci su krenuli u potragu za adekvatnom zamjenom.

Antonio Conte je danas iznenadio sportsku javnost na Otoku, jer je saopštio svoju odluku, odnosno otkrio koji će golman naslijediti Begovića.

Riječ je o ovosezonskom golmanu Manchester Citya, Willyu Caballeru, koji je nakon Guardioline odluke da u narednoj sezoni ne računa na njega bio prinuđen potražiti novi klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Argentinac se u proteklom periodu spominjao kao pojačanje Newcastlea, međutim, očigledno da je došlo do promjene, pa će naredne sezone braniti u redovima aktuelnog prvaka Premiershipa.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi