Poznat novi termin utakmica baraža

Utakmice ovog ljeta

Poznat novi termin utakmica baraža

Edmir Škorić

UEFA je odlučila da odgodi Evropsko prvenstvo, pa se će umjesto ovog, igrati tek naljeto 2021. godine, od 11. juna do 11. jula.

Zbog pandemije koronavirusa bilo je jasno da UEFA mora da poduzme neke korake u rješavanju problema, a Evropsko prvenstvo je pomjereno za godinu dana kako bi se ovog ljeta okončala nacionalna prvenstva, kao i klupska takmičenja.

Pošto je odgođeno Evropsko prvenstvo, odmah se postavilo pitanje šta će biti s utakmicama baraža?

Podsjećamo da je BiH trebala da igra sa Sjevernom Irskom 26. marta u Zenici polufinale baraža, no i taj je meč, kao i svi ostali u baražu, prolongiran za kasnije.

Prema sada potvrđenim informacijama, utakmice baraža igrat će se u junu ove godine, naravno ukoliko to dozvoli situacija s koronavirusom.

Top Komentari

Ivica_Osim8
Nadam se promijeni nekih igrača npr umjesto Hodzica, pozvati Djurica, Demirovića ili Ahmetovica, umjesto malog Sabanadzovica Vrančića il Stilica, umjesto Kvrzića Todorovića i umjesto onog iz Vojvodine il odakle je vec za kojeg nisam čuo Dumića koji igra u Darmstatu standardno prvu postavu
3 3
alibos
Šta će Štulić,on može samo u Želji igrati.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi