FIFA savjetovala UEFA-i da odgodi sve internacionalne utakmice

Zbog koronavirusa

FIFA savjetovala UEFA-i da odgodi sve internacionalne utakmice

E. Čaušević

UEFA će u utorak održati sastanak na kojem će se donijeti odluka da li će se igrati baraž za Evropsko prvenstvo.

Utakmice baraža trebaju se igrati krajem ovog mjeseca, a odluku UEFA-e nestrpljivo čekaju i u Nogometnom savezu BiH. Naša selekcija 26. marta u Zenici treba igrati protiv Sjeverne Irske, ali je meč pod velikim upitnikom.

Zbog pandemije koronavirusa odgođene su skoro sve lige u Evropi i zbog toga će najvjerovatnije biti odgođene i utakmice baraža. Sastanak UEFA-e zakazan je za utorak kada će biti poznata konačna odluka.

Prije ovog sastanka oglasila se i FIFA, a čelni ljudi ove organizacije preporučili su da se odgode sve internacionalne utakmice koje su bile zakazane za narednih mjesec dana.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

No, da li će u UEFA-i isto razmišljati vidjet ćemo nakon sastanka.

Promo

Top Komentari

Hakkinen
MAFIJA savjetovala MAFIJU.... Ma bravo j.t što ste pametni u p.m. I USA može propasti ali FIFA i UEFA MAFIJA NIKAD. Fujjjj obje organizacije
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi