Poznat termin meča Sarajevo - Budućnost, Španci na centru

Meč trećeg pretkola Europa liga

Poznat termin meča Sarajevo - Budućnost, Španci na centru

A. Čaušević

Sarajevo će svoj evropski put nastaviti u trećem pretkolu Europa lige. Bh. prvak će za protivnika imati ekipu Budućnosti. 

Od ranije je poznato da će se utakmica igrati na Bilinom polju. U međuvremenu stigla je i definitivna potvrda satnice utakmice.

Susret između bh. i crnogorskog prvaka igrat će se u četvrtak, 24. septembra od 20 sati.

UEFA je odlučila da meč u Zenici sude španske sudije. José María Sánchez Martinez je delegiran za glavnog arbitra. Asistirat će mu Iñigo Prieto i José Gallego Garcia. Pablo González Fuertes je četvrti sudija.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

José María Sánchez Martinez ima 36 godina, do sada je je sudio u grupnoj fazi i kvalifikacijama Europa lige, a na sedam mečeva podijelio je 31 žuti karton, te dva crvena.

Martinez je prošle sezone sudio i finale španskog Super kupa između Reala i Atletico Madrida kojeg su Los Blancosi dobili poslije penala.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti