5

Komentari (5)

rodjak
bio sam za 100 godisnjicu na Grbavici i bila je super atmosfera ,(rekao sam ovoim mojim zeljinovcima nismo vas htijeli dobiti za vas jubilej ne bi bilo korektno da smo vas dobili )vjerujem i na ovoj utakmici da ce biti isto tako dobra ,vidit ce mo hoce li RA doci ,a ako dodju bit ce prava prvenstvena utakmica dvaju velikana BiH fudbala ,utakmica kakva dolikuje na dobrom terenu .Dolazimo po pobjedu odmah da se zna ;)
Zaccheroni
Eto nas na grbavicu gdje smo imali predivno evropsko ljeto. Ovakav derbi zasluzuje ispunjene tribine,forza velez ljubavi moja
PlavoBijeli1921
Dobro došli i neka bolji pobijedi!
Roodjeniiiiii
@PlavoBijeli1921 svaka cast na komentaru, neka bolji pobjedi. U nedjelju je praznik fudbala, dva velika kluba, na velikom stadionu u pravoj fudbalskoj atmosferi... Uzivajmo!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.