Poznat termin meča Željezničara i Veleža

Susret se igra na Grbavici

Poznat termin meča Željezničara i Veleža

Samir Mlaćo
Za vikend se igraju susreti 23. kola Premijer lige naše zemlje.

Očekuje nas nekoliko zanimljivih utakmica, a između ostalog Željezničar na Grbavici dočekuje Velež.

Ova dva tima odmjerila su snage u Mostaru u 20. kolu kada je Velež slavio 2:0, iako je Željezničar po mnogima zaslužio svojom igrom da ostane neporažen, no Mostarci su kaznili svaku grešku i slavili pobjedu.

Novi meč će biti odigran u nedjelju od 19 sati, što su potvrdili iz FK Željezničar.

“Plavi su  krenuli s pripremama za narednu utakmicu protiv Veleža koja se igra na Grbavici u nedjelju od 19 sati. Vidimo se u Dolini ćupova!“, stoji u objavi FK Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba istaći da kada su kartoni u pitanju, oba tima će biti kompletna.

Željezničar u ovaj meč ulazi sa petog mjesta i 30 osvojenih bodova, dok je Velež na osmom mjestu i ima 24 boda.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaccheroni
Eto nas na grbavicu gdje smo imali predivno evropsko ljeto. Ovakav derbi zasluzuje ispunjene tribine,forza velez ljubavi moja
12 1
rodjak
bio sam za 100 godisnjicu na Grbavici i bila je super atmosfera ,(rekao sam ovoim mojim zeljinovcima nismo vas htijeli dobiti za vas jubilej ne bi bilo korektno da smo vas dobili )vjerujem i na ovoj utakmici da ce biti isto tako dobra ,vidit ce mo hoce li RA doci ,a ako dodju bit ce prava prvenstvena utakmica dvaju velikana BiH fudbala ,utakmica kakva dolikuje na dobrom terenu .Dolazimo po pobjedu odmah da se zna ;)
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi