Poznata službena lica za utakmice 7. kola

Nastavlja se Premijer liga BiH

Poznata službena lica za utakmice 7. kola

Nogometni savez Bosne i Hercegovine izabrao je službena lica koja će biti zadužena za djeljenje pravde na utakmicama 7. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine koje će se igrati ovog vikenda. 

Četiti utakmice ove faze takmičenja će bti odigrane u subotu, a dvije u nedjelju. Prvo će na teren, u subotu od 17.00 sati, fudbaleri Mladosti i Čelika, odnosno Zvijezde 09 i Sarajeva.

Susret u Doboju kod Kaknja će suditi Zoran Grbić iz Prijedora, dok će meč u Ugljeviku suditi Elvis Mujić iz Banovića. Nadalje, u preostale dvije utakmice subotnjeg dijela programa sastat će se Sloboda i Radnik, odnosno Zrinjski i Tuzla City. Pravdu u Tuzli će dijeliti Admir Šehović iz Sarajeva, a u Mostaru Irfan Peljto također iz Sarajeva.

Kada je u pitanju nedjeljni program, na teren će prvo u Gabeli GOŠK i Široki Brijeg predvođeni sudijom Danijelom Bojom iz Kiseljaka, a nešto kasnije, od 20.00 sati, svoj susret 7. kola odigrat će Željezničar i Krupa pod budnikom okom suca Gorana Paradžika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svemu dodajmo da je nakon šest odigranih kola u Premijer ligi lider Željezničar sa 13 osvojenih bodova, dok su iza njega Široki Brijeg i Sarajevo sa bodom, odnosno dva boda manje. Dalje slijede Radnik i Čelik, dok su na samom začelju Zvijezda 09 i Mladost Doboj Kakanj.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi