Poznate cijene ulaznica za navijače Zrinjskog u Mariboru

Plemići će imati podršku vjernih Ultrasa

Poznate cijene ulaznica za navijače Zrinjskog u Mariboru

S. Mlaćo

Iako Slovenci nakon prvog meča u Mostaru imaju prednost 2:1, sigurno je da se u redovima bh. prvaka Zrinjskog neće lako predati u revanš meču protiv Maribora.

Odlazak na utakmicu pod Ljudski vrt najavili su i navijači Zrinjskog, a za sve navijače i simpatizere popularnih Plemića NK Maribor je osigurao 600 ulaznica za sektore A, B i C na tribini sjever (10 EURA), gdje će biti smještena navijačka skupina Ultras, te 100 ulaznica 1. kategorije na tribini Zapad (15 EURA).

"Sve naše navijače koji žele uživo gledati utakmicu u Sloveniji želimo obavijestiti da će ulaznice prodavati HŠK Zrinjski u petak i ponedjeljak ispred klupskih prostorija od 10 do 14 sati te od 17 do 19 sati, dok će navijači koji će u Maribor doputovati iz inozemstva ulaznicu moći kupiti isključivo na dan utakmice od 14 do 18 sati u hotelu City Maribor", saopćeno je iz HŠK Zrinjski Mostar.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Revanš meč drugog pretkola Lige prvaka između Maribora i Zrinjskog igra se u srijedu sa početkom u 20:15 sati.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi