Poznati djelioci pravde na susretima 19. kola PL

Valjiću i Jakupoviću dva derbija

Poznati djelioci pravde na susretima 19. kola PL

Adnan Beganović

Nakon višemjesečne pauze za vikend se nastavlja takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Na rasporedu je 19. kolo, a pet susreta biše odigrano u subotu, dok su tri na rasporedu u nedjelju.

U subotu igraju Čelik - Travnik, Rudar - Drina, Borac - Sloboda, Radnik - Mladot, te Vitez - Velež, dok će dan kasnije snage odmjeriti Željezničar - Široki Brijeg, Zrinjski - Sarajevo, te Slavija - Olimpic.

Jedan od derbija kola, onaj između Zrinjskog i Sarajeva sudit će Edin Jakupović, na Grbavici će pravdu dijeliti Ognjen Valjić, dok će u Banoj Luci susret između Borca i Slobode suditi Tomislav Ćuić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

uTAKMICA gLAVNI SUDIJA dATUM ODIGRAVANJA
Čelik - Travnik Elvis Mujić 27. 02, 14:30
Rudar - Drina Dušan Berak 27. 02, 14:30
Borac - Sloboda Tomislav Ćuić 27. 02, 17:00
Radnik - Mladost Adis Mulahasanović 27. 02, 14:30
Vitez - Velež Antoni Bandić 27. 02, 14:30
Slavija - Olimpic Zoran Grbić 28. 02, 14:30
Zrinjski - Sarajevo Edin Jakupović 28. 02, 15:00
Željezničar - Široki Brijeg Ognjen Valjić 28. 02, 16:30
Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi