Poznati sastavi Bayerna i Reala: Zidane ponovo spremio iznenađenje

Lucas od prve minute

Poznati sastavi Bayerna i Reala: Zidane ponovo spremio iznenađenje

Endin Čaušević

Veliki derbi večeras se igra na Allianz Areni između Bayerna i Real Madrida u okviru prve polufinalne utakmice Lige prvaka.

Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu s nestrpljenjem očekuju početak utakmice u Minhenu, a prošlost nas je naučila da će ovo biti još jedan spektakularan okršaj starih rivala.

Do početka utakmice ostalo je oko sat vremena, a treneri obje ekipe objavili su početne sastave. Jupp Heynckes je morao praviti neke rotacije jer je u posljednji čas ostao bez Alabe, dok Zinedine Zidane nije imao problema sa povrijeđenim igračima.

Ipak, navijače Reala iznenadio je potezom da Karim Benzema i Gareth Bale ostanu na klupi, dok je šansu od prve minute večeras dobio Lucas Vazquez.

Bayern: Ulreich, Boateng, Hummels, Kimmich, Rafinha, Martinez, Muller, Robben, Ribery, James Rodriguez, Lewandowski.

Klupa Bayerna: Starke, Bernat, Thiago, Rudy, Tolisso, Wagner, Sule.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Real Madrid: Navas, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Casemiro, Kroos, Modrić, Lucas, Isco, Ronaldo.

Klupa Reala: Casilla, Vallejo, Hernandez, Kovačić, Asensio, Bale, Benzema.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi