Poznati sastavi: Može li Sevilla izbaciti večeras Barcelonu iz Kupa Kralja?

Kladionice im ne vjeruju

Poznati sastavi: Može li Sevilla izbaciti večeras Barcelonu iz Kupa Kralja?

E. Čaušević
Teme:

Fudbaleri Barcelone večeras igraju pred svojim navijačima revanš utakmicu četvrtfinala Kupa Kralja.

Katalonski klub u prvoj utakmici je poražen sa 2:0 i jasno je da ih večeras očekuje težak zadatak. Barca brani titulu u ovom takmičenju, no Sevilla je na veoma dobrom putu da ih već večeras eliminiše.

Ernesto Valverde je u prvom meču odmarao nekoliko igrača, a to se najviše odnosi na Lionela Messija. Međutim, večeras trener Barce neće ništa kalkulisati, te će na teren poslati najjači sastav izuzev toga što Cillessen brani u Kupu umjesto Ter Stegena.

Barcelona: Cillessen, Sergi Roberto, Pique, Lenglet, Jordi Alba, Busquets, Rakitić, Arthur, Coutinho, Messi, Suarez.

Sevilla: Soriano, Sergi Gomez, Kjaer, Amadou, Carrico, Roque Mesa, Banega, Andre Silva, Sarabia, Promes, Arana.

Kladionice ne vjeruju u Sevillu

Zanimljivo je da su kladionice sigurne da će Barcelona pobijediti večeras, te se plasirati dalje iako ima zaostatak od 2:0. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete vidjeti kvote za utakmicu na Camp Nou. Kvota na pobjedu Barcelone je za mnoge "smiješna", a to možete pogledati OVDJE.

Top Komentari

hame
a jeste dosadni sa kladionicama vise
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi