Zvuči nevjerovatno: Real ponudio Dinamu 26 miliona eura!
Dani Olmo je blistao u dresu Dinama u ovoj sezoni, a pored Real Madrida želi ga i Barcelona u kojoj je ponikao

Kraljevi žele Danija Olma

Zvuči nevjerovatno: Real ponudio Dinamu 26 miliona eura!

E. Škorić

Francuski list L'Equipe objavio je danas kako je Real Madrid pokucao na vrata Dinama s ponudom od 26 miliona eura.

Želja Kraljeva, no ne samo njih, svakako je talentovani Španac Dani Olmo, koji je imao izvanrednu sezonu na Maksimiru i jedan od je od ključnih u sastavu Nenada Bjelice.

"Barcelona je spremna platiti 25 miliona eura, minimalni iznos kojeg traži Dinamo za svog igrača koji je pod ugovorom do ljeta 2021. No prema našoj informaciji Real Madrid je nadmašio tu ponudu predloživši 26 miliona eura prošlu subotu", piše L'Equipe.

Dinamo je svjestan da je Olmo dragulj koji vrijedi i neće ga tako lako pustiti, a za sada niko nije ni potvrdio, ali niti demantovao navode o ponudi Barce i Reala.

Olmo ima 20 godina, a ovaj ofanzivni vezni s Modrima ima ugovor do ljeta 2021. godine i njegova tržišna vrijednost iznosi 6.5 miliona eura, no to je cifra za koju Dinamo nikada ne bi pristao da ga proda.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je 2014. godine u Dinamo došao iz omladinske škole Barcelona, a za Zagrepčane je u 84 nastupa postigao 18 golova uz 19 asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
OVAKO CE AKOBOGDA NUDITI I VELEZU,ZIVI BILI PA VIDILI
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije