Poznati sastavi pred večerašnje okršaje u Ligi prvaka

Real - Juve i Bayern - Sevilla

Poznati sastavi pred večerašnje okršaje u Ligi prvaka

Endin Čaušević

Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu večeras će ponovo moći uživati u utakmicama četvrtfinala Lige prvaka, a na rasporedu su revanši Real Madrid - Juventus i Bayern - Sevilla.

Veliki derbi igra se na Santiago Bernabeu gdje se sastaju Real i Juve, ali ovaj meč neće biti nešto rezultatski uzbudljiv s obzirom da su Kraljevi u prvom susretu slavili sa 3:0. Do početka meča ostalo je nešto manje od sat vremena, a treneri su objavili početne sastave.

Massimiliano Allegri poslao je vjerovatno najjači sastav, te je demantovao italijanske medije da će igrati u formaciji 4-2-4. Zidane je morao malo kombinovati jer ne može računati na Ramosa, a njegovo mjesto zauzeo je Vallejo.

Real Madrid: Navas, Carvajal, Varane, Vallejo, Marcelo, Casemiro, Modrić, Kroos, Isco, Ronaldo, Bale.

Juventus: Buffon, Alex Sandro, Chiellini, Benatia, De Sciglio, Matuidi, Pjanić, Khedira, Mandžukić, Costa, Higuain.

Drugi okršaj večeras igra se u Minhenu gdje se sastaju Bayern i Sevilla. Njemački tim je u prvom susretu slavio sa 2:1 i očekuje se da večeras privedu posao kraju, te da izbore polufinale. Oba trenera na teren su poslali svoje najjače adute.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Bayern: Ulreich, Kimmich, Boateng, Hummels, Rafinha, Martinez, Ribery, James, Muller, Robben, Lewandowski.

Sevilla: Soria, Escudero, Lenglet, Mercado, Navas, N'Zonzi, Banega, Sarabia, Vazquez, Correa, Ben Yedder.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi