Poznati šejh dobio zanimljivo pitanje: "Možete li uputiti dovu za Manchester United?"

Jedan navijač Uniteda je odlučio da potraži pomoć za svoj klub

Poznati šejh dobio zanimljivo pitanje: "Možete li uputiti dovu za Manchester United?"

S. Pašalić

Manchester United je ove sezone imao mnogo uspona i padova te je svojom igrom vrlo često izluđivao svoje navijače.

Sezona je krenula jako loše po Tim sa Old Trafforda sa Joseom Mournihom na klupi, a nakon serije loših rezultata Portugalac je u decembru napustio klupu Uniteda.

Na njegovo mjesto je došla legenda kluba Ole Gunnar Solskjaer koji je za kratko vrijeme vratio United među top šest ekipa na tabeli.

Solskjaer je također i u Ligi prvaka napravio sjajan rezultat i izbacio PSG u osmini finala, ali je Barcelona u četvrtfinalu ipak bila prejaka.

United u posljednje vrijeme igra dosta promjenljivo te se sada nalazi na 6. mjestu na tabeli i još uvijek vodi bitku sa konkurentima za Ligu prvaka za narednu sezonu.

Posljednju utakmicu u Premier ligi protiv Evertona klub sa Old Trafforda je odigrao katastrofalno i pretrpio je visok poraz rezultatom 4:0.

Navijači nisu zadovoljni trenutnim stanjem, a čini se da je jedan od njih želio otići i korak dalje pa je poznatom šejhu Muftiju Menku postavio pitanje: 'da li možete uputiti dovu za Manchester United?' kako bi klub za koji navija postigao što bolje rezultate.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi