Poznato ime sjeda na klupu Leicestera?

Sergio Conceicao preuzima Leicester?

Poznato ime sjeda na klupu Leicestera?

Midhat Šljivak

Ekipa Leicestera tokom ove sedmice mogla bi dobiti novog trenera.

Nekoliko poznatih imena se povezuje s preuzimanjem engleskog prvaka, a ranije su se kao kandidati spominjali Roberto Mancini, Guus Hiddink, te Alan Pardew.

Međutim, jedno ime se posebno izdvaja. Navodno je rukovodstvo Lisica počelo pregovore sa portugalskim menadžerom Sergijom Conceicaom.

Nekadašnji reprezentativac Portugala trenutno radi u Francuskoj kao menadžer Nantesa, a tim drži sa njihove uslove solidno 12. mjesto na tabeli.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, iznenada bi 42-godišnji stručnjak mogao dobiti ponudu koju je teško odbiti, jer klupa engleskog prvaka je svakako veliki izazov.

Conceicao je trenersku karijeru počeo kao pomoćni trener Standarda, od poznatijih ekipa je vodio Sporting Bragu, u Nantesu je od ljeta prošle godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi