Poznato kada će Inter predstaviti Eriksena

Napušta Tottenham

Poznato kada će Inter predstaviti Eriksena

E. Čaušević

Danski reprezentativac Christian Eriksen do kraja januarskog prelaznog roka će najvjerovatnije napustiti Tottenham.

Eriksen s londonskim klubom ima ugovor do kraja ove sezone i u nekoliko navrata je odbio mogućnost da produži saradnju. Tottenham će ga vjerovatno prodati ovog januara kako ne bi kao slobodan igrač na ljeto napustio klub.

Prethodnih dana najviše se špekuliše da će Eriksen karijeru nastaviti u Interu i da je tu sve dogovoreno. Engleski mediji prenosi da se sada samo čeka zvanična potvrda, te da se Danac već oprostio od svojih saigrača.

Inter nudi za ovog veznjaka 18 miliona eura što su u Tottenhamu odbijali, ali su svjesni da je bolje barem nešto da zarade nego da Eriksen ode besplatno na kraju sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Calciomercato je jutros objavio da su Interu spremni na dolazak Danca i da će on u četvrtak doći na ljekarske preglede, te će Eriksen biti predstavljen kao novo pojačanje Intera.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi