Sportski direktor Rome otkrio zašto nije realizovana razmjena Politano-Spinazzola

Ništa od transfera na kraju

Sportski direktor Rome otkrio zašto nije realizovana razmjena Politano-Spinazzola

A. Čaušević

Roma i Inter su tokom sedmice dogovorili razmjenu Mattea Politana i Leonarda Spinazzole, ali na kraju transfer nikad nije zvanično realizovan. 

U razgovoru pred utakmicu Genoa - Roma sportski direktor rimskog tima Gianluca Petrachi je otkrio zašto nije došlo do transfera iako su igrači bili u Rimu, odnosno Milanu.

Petrachi je kazao kako je došlo do kratkog spoja između čelnika Intera zaduženih za sportski segment Piera Ausilija i Beppea Marotte.

"Poznajem Marottu, prijatelji smo, ali u ovom slučaju došlo je do kratkog spoja između njega i Ausilija. Mi smo završili posao i znamo kako je sve išlo."

"Marotta je doveo Spinazzolu u Juventus, tako da nije kriva Roma. Posao je bio dogovoren. Onda su htjeli da se rade za nas neprihvatljive stvari."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Žao mi je Politana jer je imao volju, želju i entuzijazam da dođe kod nas", rekao je Petrachi.

Inače, čim se priključio ekipi Spinazzola se odmah našao u startnoj postavi Rome na gostovanju kod Genoe.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije