Poznato ko će sutra s klupe predvoditi NK Čelik u Kupu ZDK
Skočibušić će sutra s klupe predvoditi Zeničane u okviru Kupa ZDK

Fortuna dočekuje Čelik na Kamberovića polju

Poznato ko će sutra s klupe predvoditi NK Čelik u Kupu ZDK

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra će u okviru Kupa ZDK od 17 sati na Kamberovića polju u Zenici gostovati kod NK Fortuna. 

Ovo će biti prva utakmica Zeničana nakon što su ispali iz Premijer lige, a onda zatim i odluke Skupštine kluba da klub zbog dugova iz vrijeme turskih "investitora" krenu novu sezonu od najnižeg ranga.

Sigurno da se mnogi navijači Čelika pitaju ko će sutra sjediti na klupi Zeničana, ali i ko će obući crno-crveni dres. Sutrašnji meč s klupe za rezervne igrače će predvoditi u ulozi šefa struke Pavle Skočibušić, koji je trener kadetske ekipe, ali je i vodio cijeli trenažni proces seniorskog tima. Ovaj stručnjak posjeduje UEFA Pro licencu, tako da je i logičan bio potez da on vodio seniorski tim.

Kada je u pitanju ekipa Čelika, ona će biti sastavljena od igrača iz juniorske ekipe, zatim igrača koji su izašli iz juniora, ali i nekoliko iskusnijih igrača, te onih koji su igrali u drugim klubovima u ligama poput Druge lige-Centar ili 1.lige FBiH.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Od igrača koji se sutra očekuju da nastupe u crno-crvenom dresu tu su: Sejmen, Šehić, Duraković, Popović, Žuna, Šarić, Muslić, Huseinović, Čičak, Mahmutović, Kovač...

Prvenstvo u ligi ZDK počinje 22. avgusta, a kako smo već pisali, Čelik će u prvom kolu na Bilinom polju dočekati ekipu Novog Šehera.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KenoRob
Cheeeeeeeeeeeeeeeeeeelikkkkkkkk
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi