Poznato lice mijenja Ibrahimovića u LA Galaxyju
Foto - EPA

Chicharito stiže u Los Angeles

Poznato lice mijenja Ibrahimovića u LA Galaxyju

M. Šljivak

LA Galaxy ostao je ove zime bez Zlatana Ibrahimovića.

Iskusni švedski napadač je odlučio da napusti Los Angeles i da se vrati u Milan, gdje je proteklog vikenda upisao i službeni debi.

Galaxy sa druge strane želi da angažuje novo veliko ime. Mnogi fudbaleri se povezuju sa ovim timom, a ESPN tvrdi kako se ova MLS franšiza odlučila za dovođenje Javiera Hernandeza.

Chicharito trenutno nosi dres Seville, ali tamo ne dobija pravu šansu. Ove sezone je odigrao samo 441 minut u dresu tima iz Andaluzije i to ga nikako ne zadovoljava.

Nezadovoljstvo Galaxy želi iskoristiti i dovesti Meksikanca u svoje redove. To bi se na kraju moglo i desiti, pa bismo 31-godišnjeg napdača mogli veoma brzo gledati u MLS-u.

U bogatoj evropskoj karijeri Meksikanac je promijenio veliki broj klubova, a igrao je za Manchester United, Real Madrid, West Ham i Bayer Leverkusen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi