Real spreman saslušati ponude za Balea, dva tima su u igri
Foto - EPA

Odlazi li u SAD?

Real spreman saslušati ponude za Balea, dva tima su u igri

Midhat Šljivak

Gareth Bale dobio je dvije ponude za nastavak karijere.


Obje su stigle iz američke MLS lige, a kako španski AS navodi, radi se o ekipama Inter Miamija i LA Galaxyja.

Timovi iz MLS-a traže zaštitno lice franšiza. Ozbiljno su zainteresovani za dovođenje Balea i spremni su mu ponuditi uslove koje ne može odbiti.

Real Madrid već dugo želi da se riješi Velšanina. Njegova plata od 20 miliona eura jedna je od najvećih i rukovodstvo Kraljeva bi njegovim odlaskom dobilo prostora za potpis drugih fudbalera.

AS tvrdi kako je sada Real Madrid spreman da sasluša sve ponude koje su stigle i lako bi se moglo desiti da ga u ostatku sezone ne gledamo u dresu madridskog velikana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za sada je 30-godišnji Bale nešto bliže ekipi Inter Miamija, ali neće biti nikakvo iznenađenje ako na kraju završi u Los Angelesu, jer Galaxy silno traži zamjenu za Zlatana Ibrahimovića.

Bale je u Real Madrid stigao 2013. godine. Nastupio je u 245 utakmica i postigao je 104 gola.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1578339369
Nikad neću zaboraviti ono pretrčavanje Bartre s vanjske strane aut linije. Nek sad igra golf koliko hoce, iz svog džepa ću ga plaćati. ?
3 0
eye of the tiger
Opet lazna vijest od sportsport.ba. Americki klubovi nemaju ni blizu para da isplacuju Baleu platu koja je ogromna.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi