Sloboda potvrdila: Veliki plus za Tuzlake pred sutrašnju utakmicu

Biti će na klupi protiv Posušja

Sloboda potvrdila: Veliki plus za Tuzlake pred sutrašnju utakmicu

Esmer Oštraković

Sloboda je proteklog vikenda poražena na domaćem terenu od Sarajeva. Iako su imali prednost od 2:0, na kraju su upisali poraz.

Novi trener Slobode, Danijel Pranjić, na utakmici protiv ekipe Sarajeva nije mogao sjediti na klupi svog tima.

Dugo se čekalo da li će moći biti na klupi i na sutrašnjoj utakmici protiv Posušja, a konačno su iz Slobode potvrdili da će se to desiti.

"Danijel Pranjić, šef stručnog štaba našeg tima, dobio je državljanstvo BiH. Na sutrašnjoj utakmici protiv Posušja sa klupe će moći da predvodi crveno-crne", stoji u objavi Slobode.

Zanimljiva informacija se danas pojavila u medijima, a radi se o tome da je trener Slobode kandidat za mjesto selektora u mladoj reprezentaciji Hrvatske.

Da li se može desiti situacija da Pranjić zatim i brzo napusti Slobodu, ostaje da se vidi.

Kandidati za mladu selekciju Hrvatske su i Jerko Leko te Nikica Jelavić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Leko je trenutno na klupi hrvatskog Jaruna, drugoligaša i ima već tri sezone u seniorskom nogometu, a vodio je i Lokomotivu.

Mlada reprezentacija Hrvatske u kvalifikacijama za Evropskom prvenstvu u grupi je sa Rumunijom, Španijom i Ukrajinom.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

realista1982
Sta je novinari,nece nigdje jeli...? hahahahahahahahahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi