Prate li ga Kraljevi? Odegaard postigao spektakularan gol iz slobodnjaka

Norvežanin donio Vitesseu pobjedu

Prate li ga Kraljevi? Odegaard postigao spektakularan gol iz slobodnjaka

E. Čaušević

Nekada jedan od najboljih tinejdžera u svijetu fudbala Marin Odegaard trenutno igra u dresu Vitessa u koji je stigao na posudbu iz Real Madrida.

Kraljevski klub je norveškog fudbalera doveo kada je imao samo 16 godina, ali nije još uvijek dobio pravu šansu u prvom timu. Odegaard trenutno igra na posudbama, a sada je član Vitessea gdje će igrati do kraja ove sezone.

Ovaj 19-godišnji fudbaler se dobro uklopio u novu ekipu, te čini se da mu odgovara stil igre u Holandiji. Odegaard je jučer donio pobjedu svom timu protiv Utrechta (2:1) kada je postigao fantastičan pogodak iz slobodnog udarca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi