Prcić: Bilo je opcija, u Strasbourgu konačno imam mir

Bh. fudbaler se vratio u Ligue 1

Prcić: Bilo je opcija, u Strasbourgu konačno imam mir

Sanjin Prcić u nastavku sezone će, kao što je već poznato, nastupati za Strasbourg.

Nakon što je postalo jasno kako u Levanteu ne računaju na njegove usluge, ovaj bh. fudbaler nije imao izbora nego da raskine ugovor, a svoju karijeru odlučio je nastaviti u Ligue 1.

Prcić je potpisao trogodišnji ugovor sa Strasbourgom, za koji je već imao priliku igrati, a prve impresije po dolasku u novi klub više su nego pozitivne.

"U dogovoru s Levanteom odlučio sam da odem i pronađem novu sredinu. Bilo je nekoliko opcija, javljali su se klubovi, ali na kraju sam prelomio da dođem u Strasbourgom s čijim kvalitetama sam vrlo dobro upoznat", izjavio je Prcić nakon što se pridružio novom klubu, pa dodao:

"Ovaj klub ima sjajn publiku i to je nešto najbolje što mi se moglo dogoditi. Posebno sam sretan što ću moći dugoročno da se smirim. Trebalo mi je to, jer ću se moći fokusirati na igru ne razmišljajući šta će se dogoditi za nekoliko mjeseci", istakao je bh. veznjak.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Povremeni reprezentativac BiH u Strasbourgu je prethodno boravio na posudbi. U ovom klubu je pružao sjajne partije, nerijetko je biran i u najbolju momčad kola, a kada je tako onda i ne iznenađuje što je trener Thierry Laurey poželio ponovo da ga vidi u svom timu.

Top Komentari

BJB1
Sretno i nadamo se da ce te pozvati u reprezentaciju nasi fudbalski znalci
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije