Sanjin Prcić potpisao za novi klub!

Vratio se u Francusku

Sanjin Prcić potpisao za novi klub!

Povremeni bh. reprezentativac Sanjin Prcić (25) pronašao je novi klub.

On ipak neće karijeru nastaviti u Levanteu, klubu s kojim je imao ugovor, već se odlučio za prelazak u Francusku gdje će u budućnosti igrati za Strasburg.

Podsjetimo, pouzdani vezni fudbaler je prošlu polusezonu proveo upravo u Strasburgu koji je ovog ljeta učinio sve da otkupi njegov ugovor od Levantea što je na kraju i učinjeno.

Španci su pisali kako su za Prcićeve usluge bile zainteresovane i ekipe Bordeauxa, Zaragoze te Bologne, ali na kraju je došlo do dogovora sa Strasburgom.

Inače, Strasburg je član Ligue 1 i nakon tri odigrana kola u ovoj sezoni nalazi se na pretposljednjoj poziciji sa dva osvojena boda.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sigurno će im povratak Prcića značiti mnogo obzirom da se bh. internacionalac u prošloj polusezoni vrlo dobro snašao u dresu ovog kluba.

Inače, Prcić je u dresu naše reprezentacije upisao osam utakmica, a posljednji put je zaigrao krajem prošle godine u prijateljskom susretu protiv Španije kada je na terenu proveo 10 minuta. Naš državni tim je taj meč izgubio 1:0.

Promo

Top Komentari

azu
A Sarić kao da je bolji i igra..Ovaj bar stalno igra u ligi petice, a potonji u arapskoj ligi. I malo gledaj Strazburg, pa ćeš vidjeti kako igra. No, on nema zaleđine u savezu...
2 0
tiempo88
Pravi igrac
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi