Prcić remi Verone i Torina gledao s klupe za rezervne igrače
FOTO: EPA

Verona i Torino podijelili bodove

Prcić remi Verone i Torina gledao s klupe za rezervne igrače

Adnan Beganović

U prvom susretu današnjeg programa 3. kola Serije A Verona i Torino, čije boje odnedavno brani i naš Sanjin Prcić, su podijelili bodove (2:2).

U duelu Verone i Torina pala su četiri pogotka s tim da su u prvom poluvremenu mreže mirovale. Verona je stigla do prednosti u 49. minuti kada je Toni iz jedanaesterca savladao golmana Torina.

U 66. minuti Baselli stvari vraća na početak, no u 71. minuti Gomez pogađa za novu prednost Verone. Međutim, radost domaćih fudbalera trajala je samo tri minute, pošto je Acquah u 74. pogodio za konačnih 2:2.

Seria A, 3. kolo:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Verona - Torino 2:2 (Toni, Gomez / Baselli, Acquah)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.