Prcić u Ligi prvaka naredne sezone? Španski velikan pokušava da ga dovede

Valencia u redu za Prcića

Prcić u Ligi prvaka naredne sezone? Španski velikan pokušava da ga dovede

E. Škorić

Bosanskohercegovački reprezentativac Sanjin Prcić mogao bi ostvariti veliki transfer već na kraju ove sezone.

Prcić standardno igra i dosta dobro u Rennesu ove sezone, a te igre nisu prošle nezapaženo, pa se pojavio i interes iz La Lige. Konkretno, radi se o Valenciji, koja će iduće sezone igrati u Ligi prvaka.

Kako javlja ugledni francuski dnevnik L'Equipe, trener Valencije Marcelino sprema ekipu za narednu sezonu i na listi želja ima i 24-godišnjeg Prcića, koji bi mogao da napravi još jedan veliki korak u karijeri.

Priću na kraju sezone ističe ugovor s Rennesom i u slobodnom transferu može da napusti francuski klub, pošto je odbio da produži saradnju. I ta činjenica ide u prilog Prciću, pa će mnogi velikani željeti da ga dovedu kao slobodnog igrača.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Valencia ima sjajan tim, dosta vrhunskih igrača u veznom redu, ali svejedno se nadamo da će se naći mjesto i za Prcića, koji je prije Rennesa igrao u Perugiji, Torinu i Sochauxu.

Top Komentari

rifresh
sad kad je u dobrof formi i redovito igra,ne zove se u repku i nema podrske nas navijaca selektora,eo otisao je medunjanin moze on upasti glat.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi