Pred današnju utakmicu pojedinci su menadžeru zabili nož u leđa

Igrači Evertona protiv Silve

Pred današnju utakmicu pojedinci su menadžeru zabili nož u leđa

E. Škorić
Teme:

Everton danas igra na Emiratesu protiv Arsenala, a trener Marco Silva ima određenih problema.

Everton je trenutno 12. tim nakon nepotpunog petog kola Premier lige, ali ima priliku da u gostima kod Arsenala danas pokaže da zaista vrijedi.

Ono što muči trenera Silvu je to što njegovi igrači najbolje ne prihvataju njegove metode rada i navodno su se pojedinci požalili protiv njegovog režima treniranja.

Neimenovani igrači su upravi poručili da Silva zahtijeva žestoke napore pred samu utakmicu i da to nije baš prihvatljivo niti poželjno.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Silva svakako ne može da bude sretan kada zna da se protiv njega okrenulo nekoliko igrača iz prve postave, a da on ništa ne zna. Tek je načuo da se nešto "kuha", a vidjet ćemo hoće li biti određenih kazni. Ko zna, možda sada samo pojača intenztitet tih ionako žestokih treniga.

Silva je na klupu Evertona stigao ovog ljeta i potpisao je trogodišnji ugovor s Karamelama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi