Pred okršaj protiv Poljske: Kvote za meč u Zenici ponovo nisu na strani Zmajeva

Meč se igra u ponedjeljak

Pred okršaj protiv Poljske: Kvote za meč u Zenici ponovo nisu na strani Zmajeva

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je remizirala u gostima protiv Italije (1:1) u Ligi nacija, a već u ponedjeljak očekuje nas okršaj protiv Poljske.

Zmajevi su priredili pravo iznenađenje sinoć u Firenci jer su Italijani već upisali tri boda protiv našeg tima. No, izabranici Dušana Bajevića odigrali su veoma dobar meč i zasluženo su osvojili bod.

Međutim, vremena za opuštanje nema jer našu reprezentaciju već u ponedjeljak očekuje okršaj u Zenici protiv Poljske. Da se očekivala sinoć pobjeda Italije najbolje pokazuje činjenica da je kvota na naš tim bila čak 13.

Ipak, pred meč protiv Poljske situacija na kladionicama se malo popravila, te je sada situacija skoro pa izjednačenja. No, svakako da je iznenađenje da je trenutno manja kvota na pobjedu Poljaka nego na trijumf Zmajeva.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Utakmica između BiH i Poljske igra se u ponedjeljak od 20:45 sati pred praznim tribinama BIlinog Polja. Što se tiče kvota za ovu utakmicu možete ih pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

Top Komentari

meshafl
nisu kvote ni protiv italije bile ...jedno su kvote jedno je trcanje i borba na terenu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.