Šunjić: S pravom rotacijom u ekipi možemo do pobjede protiv Poljske

Oglasio se bh. defanzivac

Šunjić: S pravom rotacijom u ekipi možemo do pobjede protiv Poljske

E. Čaušević

Reprezentativci BiH vratili su se danas u Sarajevo nakon što su jučer u Firenci igrali protiv Italije.

Zmajevi su na teškom gostovanju uspjeli da osvoje bod odigravši 1:1 što je rezultat koji je itekako iznenadio Italijane. No, naš tim već je fokusiran na ponedjeljak kada nas u Zenici čeka duel protiv Poljske.

Nakon povratka iz Italije obrati se i naš defanzivac Toni Šunjić koji je poručio da naš tim još uvijek nije na 100%, ali da vjeruje da s pravom rotacijom možemo da pobjede protiv Poljske.

"Nismo još 100 posto na fizičkoj razini. Bilo je dosta naporno kako nama tako i njima, ali mislim da možemo biti zadovoljni rezultatom. Sad nam je bitno da se oporavimo jer nemamo puno vremena s obzirom na to da već u ponedjeljak trebamo dati svoj maksimum u duelu sa Poljskom", rekao je Šunjić i dodao.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Očekujem veoma tešku utakmicu. Poljaci su više ekipa koja voli da fizički dominira, za razliku od Italijana koji vole da igraju s loptom. Jedan od ključnih momenata će biti svježina i ko će se bolje oporaviti. Oni će sigurno, nakon poraza od Nizozemske, tražiti svoju šansu za pozitivan rezultat protiv nas, ali i nama je važno da nastavimo uspješno ovaj krug u Ligi nacija i vjerujem da ćemo sa pravom rotacijom doći do pobjede".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi