Predsjednik Barcelone konačno govorio o Paulu Pogbi

Smirio strasti

Predsjednik Barcelone konačno govorio o Paulu Pogbi

Endin Čaušević

U prethodnim sedmicama u sportskoj javnosti se dosta špekuliše o tome da će Paul Pogba već u januaru napustiti Manchester United i da će karijeru nastaviti u Barceloni.

Pogba nije baš na najbolji način otvorio ovu sezonu jer je došao u sukob s Joseom Mourinhom, a izbori bliski igraču otkrili su da on želi napustiti Old Trafford. Već sedmicama se uveliko piše o tome da Barcelona želi u Pogbu u svojim redovima, te da će Katalonci reagovati već u januaru.

Međutim, predsjednik ovog kluba Josep Maria Bartomeu u izjavi za španske medije kazao je da se mnogi igrači povezuju s Barcelonom, ali da su to samo špekulacije. Bartomeu je dodao da klub ne želi u ovom trenutku dovoditi nove igrače, te da od dolaska Pogbe nema ništa.

"Čitam razne špekulacije ne samo za Pogbu već za dosta drugih igrača. Mnogi timovi ne žele uopšte prodati te igrače jer su im važan dio ekipe. Kada čujete od nekih agenata kako su ima igrači na prodaju prvo što uradim jeste da nazovem sportskog direktora tog kluba i on mi obično kaže da to nije istina i da nisu na prodaju. Zadovoljni smo timom koji imamo i ne želimo ništa mijenjati", poručio je Bartomeu.

Top Komentari

GGMU
Glupi debeli Raiola
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi