Predsjednik Fiorentine slučajno otkrio veliko pojačanje Reala? "On ide u Madrid za 70 miliona"

Da li su informacije koje ima tačne?

Predsjednik Fiorentine slučajno otkrio veliko pojačanje Reala? "On ide u Madrid za 70 miliona"

Jedno vrijeme se vjerovalo da će Bruno Fernandes biti veliko "ljetno" pojačanje Manchester Uniteda. Navodno je i bio jako blizu transfera u redove Crvenih đavola, ali je posao propao u zadnjem trenutku.

Bruno Fernandes je i dalje u Sportingu, ali se već neko vrijeme špekuliše da bi mogao pojačati vezni red Real Madrida.

A ako su informacije koje posjeduje sportski direktor Fiorentine Daniele Prade tačne, Bruno Fernandes je spreman zaputiti se ka Madridu.

Prade je na iznenađenje mnogih takvu tvrdnju plasirao u javnost tokom zvaničnog predstavljanja najnovijeg pojačanja svog tima, Dalberta.

Fiorentina je ovog ljeta bila zagrijana za Sportingovog Brazilca Raphinhu, ali od transfera sjajnog napadača nije bilo ništa zbog činjenice da se lisabonski tim sprema za odlazak Fernandesa - do kojeg bi prema Pradeu moglo doći svakog trenutka.

"Raphina je morao biti povučen s tržišta jer Bruno Fernandes ide u Real Madrid za 70 miliona eura", izjavio je Prade.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prade očigledno vjeruje da Sporting nije sebi mogao priuštiti gubitak još jednog ofanzivnog igrača, te da zbog toga Fiorentina nije uspjela dogovoriti transfer Ralphine, a u tačnost njegovih tvrdnji ćemo se jako brzo uvjeriti s obzirom da prelazni rok u Španiji završava u ponedjeljak.

Inače Bruno Fernandes iza sebe ima sjajnu prošlu sezonu u kojoj je odigrao 53 utakmice za Sporting u svim takmičenjima, postigao 32 gola i upisao 18 asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi