Predsjednik Getafea potvrdio: Besplatne sezonske ulaznice za najvjernije navijače

"Sve će biti plaćeno iz mog džepa"

Predsjednik Getafea potvrdio: Besplatne sezonske ulaznice za najvjernije navijače

Teme:

Getafe je potvrdio da oko 13.500 vlasnika sezonskih ulaznica neće morati platiti produženje istih i za narednu (2020/2021) sezonu.

Očekuje se da će se ova sezona La Lige, suspendovana zbog pandemije novog koronavirusa, nastaviti u junu, a preostalih 11 kola će biti odigrano bez prisustva publike.

Getafe je svjestan da to znači da će vlasnici sezonskih ulaznica biti finansijski oštećeni, ali su u klubu iz predgrađa Madrida svjesni i ukupnog nepovoljnog finansijskog stanja zbog pandemije novog koronavirusa.

Zbog toga je Getafe odlučio da neće prodavati sezonske ulaznice za narednu sezonu. Tako će navijači Getafea koji su imali sezonske ulaznice za ovu, besplatno dobiti ulaznice za narednu sezonu.

Ulaznice će važiti za svih 19 domaćih utakmica La Lige u novoj sezoni, ali ne i za mečeve Kupa Kralja i evropska takmičenja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"13.500 vlasnika sezonskih ulaznica će dobiti besplatnu pretplatu za utakmice sljedeće sezona La Lige. Nećemo im ništa naplaćivati. Recite im to. Sve će biti plaćeno iz mog džepa", izjavio je predsjednik kluba Angel Torres za Radio Marca.

Ipak, treba napomenuti da još nije poznato kada će zapravo navijačima ponovo biti dozvoljeno prisustvo na stadionima, odnosno da li će se to desiti u ovoj godini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi