Predsjednik Komiteta za suđenje analizirao sporne situacije u 32. kolu Premijer lige BiH
Screenshot

Nije bilo grešaka

Predsjednik Komiteta za suđenje analizirao sporne situacije u 32. kolu Premijer lige BiH

Predsjednik Komiteta za suđenje u NFSBiH Dragan Banjac je i ovog ponedjeljka komentarisao sporne situacije i sudijske odluke sa mečeva Premijer lige BiH odigranih za vikend.

Ovaj put je bilo riječi o spornim situacijama sa utakmica pretposljednjeg, 32. kola Premijer lige BiH.

Izdvojene su tri situacije sa tri utakmice, a Dragan Banjac nije "locirao" sudijske greške.

Tako je istakao da je gol Željezničara protiv Čelika opravdano poništen jer je lopta napustila igralište odmah nakon izvođenja kornera. Također, smatrao je da treba vjerovati sudiji koji je dosudio penal za Tuzla City protiv Zrinjskog jer je bio dobro pozicioniran, ali i da je arbitar na Tušnju ispravno reagovao kada je nije priznao gol za Slobodu protiv Mladosti jer lopta nije prešla gol liniju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi