Predsjednik Napolija: Dovođenje Balotellija je moj san

Problematični Mario ipak tražen

Predsjednik Napolija: Dovođenje Balotellija je moj san

A. Haznadarević

Predsjednik momčadi Serie A Napolija Aurelio de Laurentiis, priznao je da bi dovođenje problematičnog Cityjevog napadača Marija Balotellija bilo ostvarenje njegovog sna.

Ipak, iako se odlazak sjajng Cavanija sve češće spominje jer je ogromno interesovanje najbogatijih klubova za ovog napadača, De Laurentiis ne bi želio vidjeti Balotellija kao zamjenu za Cavanija, već kao njegovog kolegu iz napada:

 

"Moj san? Moj san je imati Balotellija pored Cavanija u napadu Napolija", kratko je poručio čelnik Napolitanaca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Njegova momčad je sinoć na krilima sjajnog Edinsona Cavanija porazila Romu sa ukupnih 4:1, a sam Urugvajac je zabio tri gola. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.