Predsjednik Napolija kupuje još jedan klub

Jasne su mu namjere

Predsjednik Napolija kupuje još jedan klub

Italijanski mediji donose vijest da je predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis ozbiljno zainteresovan za kupovinu još jednog kluba.

Navodno je De Laurentiis odlučio kupiti jedan klub iz Belgije i to s namjerom da tamo šalje mlade igrače da se razvijaju. Takoreći, ambiciozni predsjednik Napolija tako želi stvoriti filijalu.

Nije poznato koji je tačno klub u pitanju, ali kontakti su uspostavljeni i vjerovatno je riječ o ekipi koja se takmiči u drugoj ligi.

De Laurentiis želi slijediti primjer nekih drugih fudbalskih moćnika širom Italije i svijeta, npr. porodice Pozzo koja u svom vlasništvu ima Udinese i Watford, a imala je i Granadu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi