Predsjednik Reala Neymara mami riječima na koje je najslabiji
Predsjednik Reala otvoreno priznao da želi Neymara

Da li će mu upaliti?

Predsjednik Reala Neymara mami riječima na koje je najslabiji

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez otvoreno je priznao da je zainteresovan za brazilskog fudbalera Neymara. 

Španski i francuski mediji sele Neymara u Real Madrid već nekoliko sedmica navodeći da nije zadovoljan živitom u Parizu. Iako mnogima ne izgleda realno da će PSG pustiti igrača za kojeg se toliko borio, nikada ne možete biti sigurni šta će se desiti kada je Real Madrid zainteresovan za nekoga.

Predsjednik Kraljevskog kluba Florentino Perez odlučio da Neymara pokuša namamiti riječima na koje je najslabiji - postaćeš najbolji igrač svijeta!

"Kada ste u Madridu mnogo je lakše da osvojite nagradu za najboljeg fudbalera svijeta", rekao je Perez za španski radio pa nastavio: "Real je klub koji velikim igračima daje sve što im treba da to i postanu. Svi znaju da sam ga želio dovesti", rekao je Perez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Neymar je prošlog ljeta prešao iz Barcelone za cifru od 222 miliona eura, a u tekućoj sezoni je odigrao ukupnjo 18 mečeva i postigao je 15 golova uz 11 asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi