Predsjednik Rome pronašao krivca za lošije rezultate
Foto: EPA

Situacija alarmantna

Predsjednik Rome pronašao krivca za lošije rezultate

Edmir Škorić
Teme:

Predsjednik Rome James Pallotta razočaran je odnos medija prema njegovom klubu.

Roma je nedavno odigrala 0:0 s Atleticom u Ligi prvaka, a dvije sedmice ranije poražena je od Intera na Olimpicu s 3:1, ali generalno je dosta kritika upućeno na rad trenera Eusebija Di Francesca, pa i na igre pojedinaca.  Pallotta upravo novinare vidi kao najveći Romin problem.

"Postoji ta želja medija da objave nešto po svaku cijenu. Nakon utakmice, zagrlio sam igrače u svlačionici. Čestitao sam svima zbog borbe na terenu, kao i treneru Di Francescu i Monchiju", rekao je Pallotta, dodavši:

"Nikome nisam izrekao nijednu negativnu riječ. Imamo najbolje navijače na svijetu, ali pojedini mediji su protiv Rome i njenog trenera. Ako treba, svaki dan ću javno opovrgnuti glasine".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Slavili smo u Bergamu protiv Atalante, a tamo je svima teško igrati, onda smo bili bolji od Intera 60-65 minuta, zaslužili smo penal, vodili 1:0... Na kraju smo izgubili, ali je momčad igrala dobro. Atletico svi poznaju, igrali su u tri sezone dva finala Lige prvaka i bod je dobar. Optimističan sam, igramo dobro i ne trebamo da se brinemo", rekao je Pallotta.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi