Predsjednik Rome stao u odbranu Srbijanca: Volio bih imati 22 Kolarova u timu

Pallotta brani svog fudbalera

Predsjednik Rome stao u odbranu Srbijanca: Volio bih imati 22 Kolarova u timu

Predsjednik Rome James Pallotta stao je u odbranu lijevog beka Aleksandra Kolarova.

Srbijanski fudbaler već neko vrijeme vodi verbalni rat sa navijačima Rome, a sada ga je podržao predsjednik kluba koji je poručio da bi volio imati 22 Kolarova u timu.

"Nema sumnje da je Kolarov vrhunski profesiolanac. Svaki dan prvi dolazi i skoro je posljednji koji odlazi. On je samo tvrd fudbaler. Ne ide na društvene mreže, ne pije, samo igra naporno i trenira teško", kaže Pallotta koji dodaje:

"Ponekad će napraviti grešku, kao i svi mi. Nadam se da će navijači shvatiti da želite 22 momka pored njegau svom timu. On se ne žali, kada je povrijeđen i dalje želi otići na teren".

Podsjetimo, navijači Rome su nastavili sa provokacijama za Kolarova tokom susreta Lige šampiona protiv Porta juer su donijeli transparent na kojem je pisalo 'Kopile Kolarov'.

De Rossi: Bio bih najsretniji na svijetu kad bi Kolarov riješio problem

Sukob Kolarov - navijači Rome komentarisao je i Daniele De Rossi. 

On je poručio da bi bio najsretniji na svijetu kada bi se njihov problem riješio. Podsjetimo, navijači Rome i Kolarov već odavno vode verbalni rat, a nakon nedavnog gola protiv Chieva, srbijanski fudbaler im se naklonio, što su oni ponovo shvatili kao provokaciju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Bio bih najsretniji čovjek na svijetu kada bi se taj problem riješio. Nalazim se između dvije vatre - između navijača Rome koje volim najviše na svijetu i Kolarova koji mi je kao brat. Navijači mi moraju vjerovati u ovoj situaciji. Ne kažem da je Kolarov navijač Rome od rođenja, ali on je najveći profesionalac kojeg poznajem. Nije od onih koji će ljubiti grb kluba i okrenuti mu leđa kada je teško", poručio je De Rossi.

 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi